Handlekurv

..er tom!

Facebook

Kunders tilbakemeldinger

Oralmat rugspiredråper m.m. – tilbakemeldinger 

Hvis jeg får en forkjølelse kastet på meg, tar jeg 3 dråper rugspiredråper før jeg legger meg og neste morgenen er den borte. Jeg anbefaler dette til mange. Rune, 2013.

Jeg har bronkitt og lungebetennelse. Tok 5 rugspiredråper og ble betydelig bedre. Ble overlykkelig. Astrid, 2014

En dame fra Bødalen har slitt med kronisk bihulebetennelse i flere år. Det gjorde at hun i denne tiden ikke har klart å puste gjennom nesa. Det har vært helt forferdelig, særlig om natta. Etter bare 14 dagers bruk av Oralmat Rugspiredråper ringte hun og sa at nå har det løsnet skikkelig og bedringen var allerede stor. Gleden var ubeskrivelig, og hun snakker allerede vidt og bredt om disse dråpene.

Kunde som kjøper rugspiredråper fast forteller at kløe fra psoriasis ble helt borte ved å smøre rugspiredråper på eksemet. Vidar, 2013                                                                                               

En dame ringer og snakker på innpust og utpust – så ivrig er hun og sier: "Tidlig i livet fikk jeg astma og senere allergi og til sist kols. Det ble mye medisiner og kortison som har gjort huden min tynn og gjennomsiktig.
I januar 2015 leste jeg om Oralmat Original i Allers om en dame med astma som hadde fått et bedre liv med disse rugspiredråpene. Nå har jeg tatt dråpene i noen få uker, og resultatet er bedre enn jeg kunne forestille meg. Nå klarer jeg en masse aktiviteter som jeg før bare kunne drømme om. Trenger ingen legemidler mer. Datteren min er også blitt frisk. Denne muligheten skal jeg fortelle og spre til så mange som mulig, for legene bare motarbeider dette fantastiske naturmiddel." Mars 2015.

En dame fra Vestlandet var veldig "pratesyk" i dag på telefonen og fortalte "Du, disse Oralmat Original rugspiredråpene er bare helt fantastiske, nå etter bare 4 uker så trenger jeg ikke pustemaskinen min lenger:" Lignende tilbakemeldinger er det mange av - denne damen var plaget av kols, astma, allergi, lungefibrose og bronkitt. Mars 2015

Les Allers nr 4, 2015, side 12 om Anne Lise (51) som var så plaget med astma og allergier at hun måtte slutte i jobben i en blomsterbutikk. Etterat hun begynte å ta rugspiredråper, ble hun frisk og kunne slutte med astmamedisin. Lege Finn Reistad på Ullevål Sykehus sier at dråpene synes å ha oppsiktsvekkende god effekt. 

Grethe på telefonen den 3 april -14: "Jeg har hatt kronisk tett nese i mange år og var blitt totalt avhengig av Otrivin nesespray (skadelig å bruke over tid). Fikk nesten panikk hvis jeg hadde glemt flaska på ferie og ikke fikk takk i det. Søvnen har vært svært dårlig med stadig oppvåkninger pga tett nese. Nå har jeg brukt Oralmat rugdråper i snaue 4 uker og har fått en helt ny tilværelse med god og sammenhengende søvn blant annet."

Microlife Probiotika - tilbakemeldinger

Hei Wenche Solberg . Jeg er så glad for at jeg ved en tilfeldighet fant Microlife Probiotika på internett og deres nettbutikk. Etter 5 dager og til denne dag har jeg ikke hatt problemer en eneste dag med løs mage. Jeg kan nå spise det meste, noe jeg ikke har gjort på snart 1 år . Ha en fin dag. Linda, 2013

Familien vår har bodd ca. 2 år i Australia. Da vi kom hjem til Norge, fikk de små jentene våre på 2 og 4 år store problemer med fordøyelsen kanskje pga. andre og nye bakterier. Vi ga dem MicroLife Probiotika i doser avpasset til barn i et halvt års tid og de ble helt fine igjen. Småbarnsmor Kari 29 år

Anne Lise, 29 år: Jeg har vært plaget av urinveis-infeksjoner i flere år. Under graviditet og amming har infeksjonene vært fraværende, men etterpå kom de tilbake med full styrke. Men siden jeg begynte med MicroLife Probiotika har jeg ikke hatt et eneste tilløp til infeksjon. Legen min hadde sagt at hvis dette problemet ikke bedret seg, måtte jeg begynne med lavdose antibiotika gjennom hele året. Situasjonen var nær sagt fortvilet. Så det er en enorm lettelse å ha løst dette problemet. Anne Lise, 29 år.

Jeg har slitt med allergi (pollen m.m.) i mange år. For meg har MicroLife vært redningen. Begynte med den drikken i februar 2008. Da pollensesongen startet for fullt, var jeg veldig spent, men ble ikke skuffet. Sprayen kunne jeg slutte helt med og allergi- tablettene kunne dosen halveres.  Siden MicroLife også hjelper meg med fordøyelsen ønsker jeg å fortsette med dette flotte produktet. Hilsen fra Gudveig 50 år                                                                                                   

Mette O, 30 år skriver: I mange år har jeg slitt med oppblåst mage og diffuse smerter og ubehag. Det var så ille at legen forordnet en gastroskopi (slange ned i magen). Men hos BioPuls i Drammen, hvor jeg trener vibrasjonstrening, hørte jeg om en flytende probiotika (MIcroLife Probiotika). Kort tid etter at jeg begynte å drikke den, forsvant alt besværet jeg hadde hatt.  

Genacol – tilbakemeldinger 

Dame på 58 år delte sin Genacol historie den 30.10.2012: Som 42 åring begynte jeg å få ryggproblemer med smerter. Det økte sakte og sikkert i årene framover. Men etter hvert aksellerte utviklingen. Legene hadde ingen hjelp å tilby, bortsett fra at diagnosen ble slitasjegikt i det meste av ryggen og en ankel. Situasjonen var helsvart, greide ikke å jobbe og ble tilslutt uføretrygdet. På det tidspunktet måtte jeg bruke rullator. Det sier jo sitt. Når Genacol kom på markedet måtte jeg selvfølgelig prøve det da jeg leste at Genacol inneholder alle de 5 collagentypene. Etter kun å ha tømt 3 bokser med 2 x 3 kapsler daglig, har virkningen vært fantastisk. Jeg har fått et nytt liv og kan gjøre masse av det jeg ikke hadde kunnet på mange år. Rullator trenger jeg ikke lenger.  Den vonde ankelen er også fått det mye bedre. Så dette er sensasjon. Merk: For å få den hjelpen jeg trengte, måtte jeg  ta 2 x 3 kapsler daglig. 

Jeg har tatt Genacol i nesten en måned nå, og jeg nyter å være smertefri, fått god søvn etter år med fibromyalgi og rastløse ben syndrom og leddgikt smerter .... min veldig tørr hud har blitt mye bedre – det var overraskende resultat som kom nesten umiddelbart! Diane, 2012.

 En dame på 73 år fra Drammen forteller at hun ville prøve Genacol pga. slitasjegikt i begge knærne. Hun var også svært utslitt og nedbrutt etter årelange påkjenninger. Så det var søvnen hun først merket store forbedringer på. Først høsten 2010, etter å ha brukt Genacol i 1 ½ år, kom den virkningen hun hadde ventet på. Gladnyheten var at nå var hun helt smertefri. De færreste hadde kanskje holdt ut med å bruke et kosttilskudd så lenge. Men en ser det kan lønne seg.